Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerde çalışmak

Rüyada yüksek bir yerde çalışmak

Rüyada yüksek bir yerde çalışmak çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, ayaklandıracağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerde çalışmak gördüyseniz:

  • Israrlı bir yaklaşımınız dikkatleri üzerinize toplamanıza neden olabilir.

Rüyada yüksek bir yerde çalışmak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden inmeye çalışmak bütün sıkıntılardan kurtulmaya, çok mutlu ve sevinçli olacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yerde çalışmak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerde çalışmak maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerden çıkmaya çalışmak rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, kendisi için mal mülk alacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine işarettir.

Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments