Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir yerde çalışmak

Rüyada başka bir yerde çalışmak

Rüyada başka bir yerde çalışmak uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir yerde çalışmak gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız düşünülerek yapılan davranışlara ters tepki göstermemeye çalışmalısınız.

Rüyada başka yerde çalışmak yeni projelere atılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir yerde çalışmak özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerden atlamaya çalışmak sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada dar yerden geçmeye çalışmak karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir yerden çıkmaya çalışmak sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, insanlara küsüleceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle aynı yerde çalışmak uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada bir yerde çalışmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments