Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pencerede asılı kalmak

Rüyada pencerede asılı kalmak

Rüyada pencerede asılı kalmak çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, çevre değiştireceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, geçiminin kolaylaşacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada pencerede asılı kalmak gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki hayatınızda önemli rol oynayabilir.

Rüyada pencerede asılı kalmak çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, başarı için yılmadan çalışılacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada ağaçta asılı kalmak insanlar tarafından sevileceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerde asılı kalmak aksi takdirde çok üzüleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, kişinin her işi severek yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksekte asılı kalmak yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada bir yerde asılı kalmak böylece işlerini yoluna sokacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine inanılır.

Rüyada iple asılı kalmak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, yüzün güleceğine işaret eder.

Rüyada çatıda asılı kalmak hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments