Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının trafik kazası geçirdiğini görmek

Rüyada babasının trafik kazası geçirdiğini görmek

Rüyada babasının trafik kazası geçirdiğini görmek makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, kariyer edineceğine, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, çok iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada babasının trafik kazası geçirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri garantilemek için taktik uygulamanız durumunda hamleniz karışıklık veya gerginlik yaratabilir.

Rüyada babasının trafik kazası geçirdiğini görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın trafik kazası geçirdiğini görmek sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına inanılır.

Rüyada başkasının trafik kazası geçirdiğini görmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin trafik kazası geçirdiğini görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada trafik kazası geçirmek ve ölmek sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine işaret eder.

Rüyada başkalarının trafik kazası geçirdiğini görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, azap çektiğine delalettir.

Rüyada trafik kaza geçirdiğini görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments