Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek

Rüyada yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek

Rüyada yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, ekmeğinin artacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, çabalarının boşa çıkacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada yakınının trafik kazası geçirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bazı şeyler saklamakla suçlayabilirler.

Rüyada yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine tabir olunur.

Rüyada bir yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek yaşanan kötü anıların silineceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakının trafik kazası geçirdiğini görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine delalettir.

Rüyada babasının trafik kazası geçirdiğini görmek sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada trafik kazası geçirdiğini görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada trafik kazası geçirip ölmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada başkalarının trafik kazası geçirdiğini görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine rivayet eder.

Rüyada babanın trafik kazası geçirdiğini görmek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments