Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kazası geçirenleri görmek

Rüyada trafik kazası geçirenleri görmek

Rüyada trafik kazası geçirenleri görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine delalet etmektedir.

Rüyada trafik kazası geçirenleri gördüyseniz:

  • Uzun zamandır askıda kalmış konular veya çelişkili durumlar ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Rüyada çocuğunun trafik kazası geçirdiğini görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına delalettir.

Rüyada trafik kazası geçirmek ve yaralanmak işlerin artacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin trafik kazası geçirdiğini görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, rakiplerinin üzüleceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına yorulur.

Rüyada babasının trafik kazası geçirdiğini görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına rivayet eder.

Rüyada yakının trafik kazası geçirdiğini görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazası geçirmiş birini görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada trafik kaza geçirmek tartışmalı durumların sona ereceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babanın trafik kazası geçirdiğini görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments