Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınını tabutta görmek

Rüyada bir yakınını tabutta görmek

Rüyada bir yakınını tabutta görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yakınını tabutta gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunmazsanız istediğiniz sonuçlar gerçekleşmeyebilir.

Rüyada yakınının tabutunu görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının tabutunu görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, söz ve yetki sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınını tabutta görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada bir yakınını tabutta görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına tabir olunur.

Rüyada tabutun içinde yakınını görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada kızını tabutta görmek yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına yorulur.

Rüyada askeri tabutta görmek işyerini kapatacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına işarettir.

Rüyada tabutun üstünde türk bayrağı görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments