Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının hamile olduğunu görmek

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu görmek

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu görmek kolay yollardan kazanacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılarının geçeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Son derece ciddi çalışmalar yapabilirsiniz.

Rüyada yakınından birini hamile görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına inanılır.

Rüyada en yakın arkadaşını hamile görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada hamile yakınını görmek strese gireceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine rivayet eder.

Rüyada yakın birini hamile görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Rüyada yakın birinin hamile olduğunu görmek çok büyük hayır duası alınacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada yakın akrabasını hamile görmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments