Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının bayıldığını görmek

Rüyada bir yakınının bayıldığını görmek

Rüyada bir yakınının bayıldığını görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, yetki sahibi olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, hayatının afiyette geçeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınının bayıldığını gördüyseniz:

  • Çok üzerinde durmamanızda fayda var.

Rüyada bir yakınının bayıldığını görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına delalettir.

Rüyada bir başkasının bayıldığını görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin bayıldığını görmek zor bir dönem geçirileceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin bayıldığını görmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine inanılır.

Rüyada bayılmak ve kusmak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada sinirden bayılmak tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada atın bayıldığını görmek maddi durumunuzun düzeleceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sürekli bayılmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments