Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın bayıldığını görmek

Rüyada atın bayıldığını görmek

Rüyada atın bayıldığını görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, her geçen gün başarıların artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, hataların düzeltileceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine delalettir.

Rüyada atın bayıldığını gördüyseniz:

  • Yolculuk veya yolculuklarla ilgili konularda da şanslısınız.

Rüyada atın bayıldığını görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada annesinin bayıldığını görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına yorulur.

Rüyada oğlunun bayıldığını görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bayıldığını duymak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, malının ve kazancının tam olacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada namaz kılarken bayılmak dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, işlerini boşvereceğine delalet etmektedir.

Rüyada camide bayılmak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işaret eder.

Rüyada ağlamak bayılmak kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada bayıldığını görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments