Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sinirden bayılmak

Rüyada sinirden bayılmak

Rüyada sinirden bayılmak çevredeki insanlardan da destek alınacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Rüyada sinirden bayılmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık fikirlerin içinde yatan dehayı fark edebilirsiniz.

Rüyada sinirden bayılmak aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sinirden ağlamak huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına yorulur.

Rüyada sinirlenip bağırmak kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına alamet eder.

Rüyada karısına sinirlenmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, haneye dertlerin gireceğine , başarılı olundukça özgüvenin artacağına inanılır.

Rüyada sinirden titremek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada sinirle bardak kırmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sinirlenen birini görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine rivayet eder.

Rüyada birine sinir olmak aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments