Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin bayıldığını görmek

Rüyada kardeşinin bayıldığını görmek

Rüyada kardeşinin bayıldığını görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin bayıldığını gördüyseniz:

  • Savlarınıza veya tezlerinize karşı çıkan kişiler olabilir.

Rüyada kardeşinin bayıldığını görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevinçten bayılmak sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, gülen yüzünün solacağına delalettir.

Rüyada kocasının bayıldığını görmek yol alacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Rüyada annenin bayıldığını görmek yeni bir iş kapısı bulunacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine işarettir.

Rüyada imam bayıldı yemek kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada ağlamak ve bayılmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlayıp bayılmak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, zafer ve zenginlik getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınının bayıldığını görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments