Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının bayıldığını görmek

Rüyada bir başkasının bayıldığını görmek

Rüyada bir başkasının bayıldığını görmek bolluğun ve bereketin düşeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına yorulur.

Rüyada bir başkasının bayıldığını gördüyseniz:

  • Siz hiçbirşey yapmasanız da olaylar hızlı bir şekilde gelişebilir.

Rüyada çocuğun bayıldığını görmek tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, işlerinin de rast gideceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşın bayıldığını görmek durgunlaşacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığın birinin bayıldığını görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada imam bayıldı yemek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulur.

Rüyada gelinin bayıldığını görmek art niyetli kişilere uyacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada kocasının bayıldığını görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, çok güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada namazda bayılmak sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine inanılır.

Rüyada imam bayıldı görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments