Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin bayıldığını görmek

Rüyada başka birinin bayıldığını görmek

Rüyada başka birinin bayıldığını görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, işinden ve parasından olacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, önemli yerlere geleceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin bayıldığını gördüyseniz:

  • Belli konularda fazla coşkulu davranabilir ya da sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada başka birinin bayıldığını görmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada ağlayıp bayılmak yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını bayıldığını görmek işlerinin bir anda bozulacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada sevinçten bayılmak umduklarını bulamayacağına, iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinin bayıldığını görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta olup bayılmak iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sürekli bayılmak sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının bayıldığını görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments