Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakının felç olduğunu görmek

Rüyada bir yakının felç olduğunu görmek

Rüyada bir yakının felç olduğunu görmek programların ve projelerin tutmayacağına, variyetini çoğaltacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yakının felç olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda şartlarınızı dayatmak konusunda ısrarcı olacağınız kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yakının felç olduğunu görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yakınını felçli görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakının felç olduğunu görmek uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine tabir olunur.

Rüyada bir yakınının felç olduğunu görmek sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, güzel günlerin geleceğine, ticaretinin hızlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının felç olduğunu görmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada felçli birini görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına delalet eder.

Rüyada ağzı felç olmak kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına delalet eder.

Rüyada felç geçirmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments