Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakının düştüğünü görmek

Rüyada bir yakının düştüğünü görmek

Rüyada bir yakının düştüğünü görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, bir fitne çıkarmaya, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada bir yakının düştüğünü gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma eğilimindesiniz.

Rüyada en yakın arkadaşının düştüğünü görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına delalettir.

Rüyada yakınının suya düştüğünü görmek sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, işlerinin bir anda bozulacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının yüksekten düştüğünü görmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının balkondan düştüğünü görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, gönül gözünün açılacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yakınının düştüğünü görmek çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakının düştüğünü görmek edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakınının bebek düşürdüğünü görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments