Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada yakınının yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada yakınının yüksekten düştüğünü görmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, dik durmaya çalışacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada yakınının yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazılarınız sevdikleri kimselere düşündükleri hediyeyi alabilecekler.

Rüyada yakınının yüksekten düştüğünü görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına delalet eder.

Rüyada yakınının suya düştüğünü görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, zor zamanlar yaşanacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada yakınının balkondan düştüğünü görmek çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakınının düştüğünü görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek kazanç ve kar getireceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yakınının bebek düşürdüğünü görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada bir yakının düştüğünü görmek içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşının düştüğünü görmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, sıkıntısının biteceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments