Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada en yakın arkadaşının düştüğünü görmek

Rüyada en yakın arkadaşının düştüğünü görmek

Rüyada en yakın arkadaşının düştüğünü görmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada en yakın arkadaşının düştüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle beraber güzel hayaller kurup, çevre gezintilerine çıkabilirsiniz.

Rüyada en yakın arkadaşının düştüğünü görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalettir.

Rüyada en yakın arkadaşını öldürmek hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işlerin iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşının evlendiğini görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada en yakın arkadaşla küsmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, çıkmaza gireceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, amacına ulaşacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine inanılır.

Rüyada en yakın arkadaşını görmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine inanılır.

Rüyada en yakın arkadaşıyla sevgili olduğunu görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına delalettir.

Rüyada en yakın arkadaşla öpüşmek güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, sevinileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments