Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının bebek düşürdüğünü görmek

Rüyada yakınının bebek düşürdüğünü görmek

Rüyada yakınının bebek düşürdüğünü görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, kazancını katbekat arttıracağına, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, kafasını rahatlatacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine alamet eder.

Rüyada yakınının bebek düşürdüğünü gördüyseniz:

  • Hiç bir konuda fazla açılmamalısınız.

Rüyada yakınının bebek düşürdüğünü görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, sorunlu bir döneme gireceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakınının balkondan düştüğünü görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına inanılır.

Rüyada en yakın arkadaşının düştüğünü görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada yakınının yüksekten düştüğünü görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına alamet eder.

Rüyada bir yakının düştüğünü görmek rahat bir hayata adım atacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına rivayet eder.

Rüyada yakınının düştüğünü görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, işlerinde aksama olacağına inanılır.

Rüyada bir yakınının düştüğünü görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, ekmeğinin verimli olacağına delalet eder.

Rüyada yakınının suya düştüğünü görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, güzel günler görüleceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments