Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakınının suya düştüğünü görmek

Rüyada yakınının suya düştüğünü görmek

Rüyada yakınının suya düştüğünü görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, ferah bir eve geçileceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine delalettir.

Rüyada yakınının suya düştüğünü gördüyseniz:

  • Evinizde veya evle ilgili yapacağınız bir değişiklik yeni fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada yakınının suya düştüğünü görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yakınının düştüğünü görmek hırpalanacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine tabir olunur.

Rüyada en yakın arkadaşının düştüğünü görmek iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakınının bebek düşürdüğünü görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir yakının düştüğünü görmek maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işarettir.

Rüyada yakınının balkondan düştüğünü görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalettir.

Rüyada yakınının yüksekten düştüğünü görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments