Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birisiyle konuşmak

Rüyada ünlü birisiyle konuşmak

Rüyada ünlü birisiyle konuşmak kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, canın sıkılacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü birisiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Sizi üzen veya güvendiğiniz bazı kişiler bazı konularda ilerlemenizi engelliyor olabilirler.

Rüyada bir ünlüyle konuşmak maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalettir.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla konuşmak kişinin şifa bulacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ünlüyle telefonda konuşmak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, işlerin yoluna gireceğine, işinde terfi alacağına delalet eder.

Rüyada ünlü birileriyle konuşmak girdiği her işte çok başarılı olacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına yorulur.

Rüyada ünlü biriyle konuşmak yaşamının yoluna gireceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ünlü bir kadınla konuşmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına inanılır.

Rüyada ünlü birisiyle telefonda konuşmak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ünlü konuşmak rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments