Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlüyle konuşmak

Rüyada ünlüyle konuşmak

Rüyada ünlüyle konuşmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, anne baba duası alacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine alamet eder.

Rüyada ünlüyle konuşmak gördüyseniz:

  • Kendinizi herzamankinden yalnız hissediyor olabilirsiniz.

Rüyada ünlü konuşmak önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işarettir.

Rüyada ünlü bir kadınla konuşmak kişinin elindekilerinden de olacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına yorulur.

Rüyada bir ünlüyle konuşmak hayallerde değişiklikler olacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına yorulur.

Rüyada ünlü erkekle konuşmak sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok ünlü biriyle konuşmak işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, verimliliğinin de artacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ünlü bir erkekle konuşmak haklılığının anlaşılacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine yorulur.

Rüyada ünlüyle telefonda konuşmak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ünlü bir sanatçıyla konuşmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments