Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü birinin elini tutmak

Rüyada ünlü birinin elini tutmak

Rüyada ünlü birinin elini tutmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine yorulur.

Rüyada ünlü birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Duygusal şantaj yapan veya profesyonellikten uzak kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada bir ünlünün elini tutmak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, bereketin ve verimin geleceğine, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada ünlü birinin elini tutmak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada ünlü birinin elinden tutmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü birinin elini öpmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine delalet eder.

Rüyada ünlü biriyle el sıkışmak sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına inanılır.

Rüyada ünlü biriyle el ele tutuşmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ünlü birinin elini tuttuğunu görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, huzurlu günlerin uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maymunun elini tutmak uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments