Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tepsi kurabiye görmek

Rüyada bir tepsi kurabiye görmek

Rüyada bir tepsi kurabiye görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada bir tepsi kurabiye gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapmanız gerekebilir.

Rüyada bir tepsi kurabiye görmek çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada tepside kurabiye görmek o işi canlandıracağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine işaret eder.

Rüyada kurabiye yapmak ve yemek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada fırında kurabiye pişirmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine işaret eder.

Rüyada kurabiye yediğini görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, geçiminin yerinde olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada un kurabiyesi yapmak eline geçen paraları tutamayacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada fındıklı kurabiye görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına, onların bir adım önüne geçeceğine tabir olunur.

Rüyada cevizli kurabiye yemek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments