Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cevizli kurabiye yemek

Rüyada cevizli kurabiye yemek

Rüyada cevizli kurabiye yemek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada cevizli kurabiye yemek gördüyseniz:

  • Sizden yaşça büyük veya muhafazakar kişilerle bir problem yaşanabilir.

Rüyada cevizli kurabiye yemek yalan söylemeye, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada cevizli kurabiye görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada fındıklı kurabiye yemek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine rivayet eder.

Rüyada kurabiye yapmak ve yemek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına, mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada unlu kurabiye yemek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuzlu kurabiye yemek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada un kurabiyesi yemek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, evine bereket geleceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak kurabiye yemek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments