Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tepsi kek görmek

Rüyada bir tepsi kek görmek

Rüyada bir tepsi kek görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir tepsi kek gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamak aslında niyetlenilmemiş olan pek çok sonuç doğurabilir.

Rüyada bir tepsi kek görmek zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada tepside kek görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, istediği evde oturacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine delalet eder.

Rüyada kakaolu kek görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada beyaz kek görmek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kek ve pasta görmek ev içinde mutluluğun artacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine tabir olunur.

Rüyada üzümlü kek yemek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kek görmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına işaret eder.

Rüyada kek hamuru yaptığını görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments