Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kek görmek

Rüyada siyah kek görmek

Rüyada siyah kek görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, onları koruyup kollayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada siyah kek gördüyseniz:

  • İşleri şansa bırakmamalısınız.

Rüyada siyah kek görmek dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına delalettir.

Rüyada kek börek yapmak başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, hastalıkların kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pasta kek yapmak kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine delalet eder.

Rüyada pasta ve kek görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine işarettir.

Rüyada çikolatalı kek görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kek pişirmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada paket kek görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada kek börek görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments