Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzümlü kek yemek

Rüyada üzümlü kek yemek

Rüyada üzümlü kek yemek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kazançlı adımlar atılacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, bir fitne çıkarmaya, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına yorulur.

Rüyada üzümlü kek yemek gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde bir hastalık olabilir.

Rüyada üzümlü kek yemek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada üzümlü kek yapmak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu kek yemek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada kek kurabiye yemek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada havuçlu kek yemek kendi işine kavuşacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına inanılır.

Rüyada ıslak kek yemek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada limonlu kek yemek patlama noktasına geleceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada kek börek yemek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments