Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepside kek görmek

Rüyada tepside kek görmek

Rüyada tepside kek görmek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepside kek gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozarsanız sevdiğiniz kimselere karşı kırıcı tutumlara girebilirsiniz.

Rüyada tepside kek görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir tepsi kek görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuçlu kek görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, kişinin tek başına kalacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına alamet eder.

Rüyada tuzlu kek görmek aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına işarettir.

Rüyada cevizli kek görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada havuçlu kek yapmak çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına işarettir.

Rüyada pasta börek kek görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada kakaolu kek yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments