Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek ve pasta görmek

Rüyada kek ve pasta görmek

Rüyada kek ve pasta görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, sıkıntı yaşanacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına işaret eder.

Rüyada kek ve pasta gördüyseniz:

  • Yalan söylemeye eğilimlisiniz.

Rüyada pasta ve kek görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine işarettir.

Rüyada kek ve pasta görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, parasının her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada pasta börek kek görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına delalettir.

Rüyada kek pasta görmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pasta keki görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada pasta kek yapmak güzel bir gelecek sahibi olunacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada börek kek görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yanmış kek görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments