Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek hamuru yaptığını görmek

Rüyada kek hamuru yaptığını görmek

Rüyada kek hamuru yaptığını görmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada kek hamuru yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamlarda konuşmalarınıza dikkat etmeniz faydalı olabilir.

Rüyada kek hamuru görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine alamet eder.

Rüyada kek hamur yapmak kariyer edineceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına inanılır.

Rüyada kek hamuru yaptığını görmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada kek hamur görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, kendisi paralayacağına tabir olunur.

Rüyada kek hamuru yoğurmak ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına yorulur.

Rüyada kek kalıbı görmek işini kaybedeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına işarettir.

Rüyada çok kabarmış kek görmek sağlık problemleri içinde olacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına delalet eder.

Rüyada limonlu kek görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments