Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tanıdığınızı görmek

Rüyada bir tanıdığınızı görmek

Rüyada bir tanıdığınızı görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, rızkından olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir tanıdığınızı gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin uygulanabilirliği ya da bazı kişilerin niyetleri konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada tanıdığını evlenmiş görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada tanıdığın öldüğünü duymak ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski bir tanıdık kadın görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada tanıdığını şişman görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdığını sakallı görmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle konuşmak özgüveninin artacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı kişiyi görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdığı birinden kaçmak böylece yeni bir hayata adım atılacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments