Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını sakallı görmek

Rüyada tanıdığını sakallı görmek

Rüyada tanıdığını sakallı görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada tanıdığını sakallı gördüyseniz:

  • Neyse ki, yanlış kişiyle uğraştıklarını fark edecekler.

Rüyada tanıdığı birini sakallı görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada tanıdığını sakal görmek yeni bir haneye sahip olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, hayırlı bir terfi alınacağına yorulur.

Rüyada tanıdığını sakallı görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık birini sakal görmek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada sakalını kesmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sakal insanlar görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakallı kadın görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına inanılır.

Rüyada kirli sakallı birini görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments