Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdığını evlenmiş görmek

Rüyada tanıdığını evlenmiş görmek

Rüyada tanıdığını evlenmiş görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada tanıdığını evlenmiş gördüyseniz:

  • Durum incelemesi yapmalı, ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada tanıdık bir erkekle evleneceğini görmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık ev görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına işaret eder.

Rüyada bir tanıdığını evlenirken görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, makamından olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığı biriyle evleneceğini görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık bir ev görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdığını evlenirken görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada tanıdık birinden evlenme teklifi almak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Rüyada tanıdığını evlenmiş görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments