Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanıdık ses duymak

Rüyada tanıdık ses duymak

Rüyada tanıdık ses duymak hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, büyük miktarda para kazanılacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına yorulur.

Rüyada tanıdık ses duymak gördüyseniz:

  • Yaraların sarılması için gayret göstermeniz gerekiyor.

Rüyada tanıdığın birinin sesini duymak çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık ses duymak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına yorulur.

Rüyada tanıdık birinin sesini duymak ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada meleklerin sesini duymak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cebrail as sesini duymak çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada silah sesleri duymak geçim derdinin kalmayacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, hayallerindeki insanla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada cehennemden ses duymak maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işaret eder.

Rüyada sevgili sesi duymak işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments