Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tane portakal görmek

Rüyada bir tane portakal görmek

Rüyada bir tane portakal görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine delalet eder.

Rüyada bir tane portakal gördüyseniz:

  • Fikirlerinize katılmayan veya söylenilen her şeyin tersini savunan kişileri ikna etmek için çaba harcamanız gerekebilir.

Rüyada bir tane portakal görmek umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada portakal istemek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada kurtlu portakal görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada elma portakal almak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette portakal görmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, zinde kalacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada portakal mandalin görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal yıkamak elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada portakal yerken görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments