Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal mandalin görmek

Rüyada portakal mandalin görmek

Rüyada portakal mandalin görmek suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, işlerini toparlayacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, borç ödemeye, bol muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada portakal mandalin gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vazgeçebilirsiniz.

Rüyada portakal mandalin görmek çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mandalin portakal görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada ipte mandal görmek hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan mandalin toplamak yaşanan eksikliklerin giderileceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mandal görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, ruhunun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamaşır mandal görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, sorunlarından arınacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada mandal satın almak kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada çamaşır mandalı almak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments