Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada portakal yerken görmek

Rüyada portakal yerken görmek

Rüyada portakal yerken görmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, yeni şeyler deneneceğine, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde başarılı olacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada portakal yerken gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren konular daha az yorucu hal alabilir.

Rüyada portakal yerken görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada portakal dilimlemek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı portakal görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinden portakal almak kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada ölüye portakal yedirmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada elma ve portakal yemek yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet eder.

Rüyada portakal reçeli yemek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada elma ve portakal almak rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments