Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu portakal görmek

Rüyada kurtlu portakal görmek

Rüyada kurtlu portakal görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, zamanının boşa gideceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, imkân sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu portakal gördüyseniz:

  • Arkadaşlarından gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Rüyada kurtlu portakal görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada elma ve portakal görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, yaşama hevesinden olacağına, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada soyulmuş portakal görmek birlikte bazı işler yapılacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada sarı portakal görmek başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada dalında portakal görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kazancının günden güne artacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken portakal yemek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, amaçlarına ulaşacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada portakal soymak bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil portakal toplamak yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments