Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tabak üzüm görmek

Rüyada bir tabak üzüm görmek

Rüyada bir tabak üzüm görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine inanılır.

Rüyada bir tabak üzüm gördüyseniz:

  • Duygusal konularda karar almakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada bir tabak üzüm görmek çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, zenginliğe, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada tabakta yeşil üzüm görmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işarettir.

Rüyada tabakta et görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada krom tabak görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine, onlardan fayda göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tabakta un görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Rüyada tabak süslemek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kına tabağı görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı tabak görmek insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments