Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü tabak görmek

Rüyada bir sürü tabak görmek

Rüyada bir sürü tabak görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, çok büyük paralar kazanacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, itibarın sarsılacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü tabak gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk veya yaratıcı sohbet ya da kurslar, bazı alanlarda kendi modanızı oluşturmanızı sağlayabilir.

Rüyada bir sürü tabak görmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada tabakta makarna görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş tabak görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabakta çorba görmek hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına alamet eder.

Rüyada bir tabak üzüm görmek kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine inanılır.

Rüyada porselen tabaklar görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada tabakta kaka görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, para kazanmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada zeytin tabağı görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, sorunların üstesinden geleceğine, bazı radikal kararlar alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments