Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir tabak baklava görmek

Rüyada bir tabak baklava görmek

Rüyada bir tabak baklava görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada bir tabak baklava gördüyseniz:

  • Bazı konular planlandığı ya da önceden üzerinde anlaşma sağlandığı şekilde ilerlemeyebilir.

Rüyada tabakta baklava görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına delalettir.

Rüyada bir tabak baklava görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada misafire baklava ikram etmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru baklava yemek ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada çikolatalı baklava görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine yorulur.

Rüyada nişan baklavası yemek ailesini utandırmayacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işaret eder.

Rüyada fıstıklı baklava yediğini görmek aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada börek ve baklava görmek kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments