Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabakta baklava görmek

Rüyada tabakta baklava görmek

Rüyada tabakta baklava görmek üzerindeki yükten kurtulacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, olaylı günler geçireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabakta baklava gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almanız dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada tabakta baklava görmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir tabak baklava görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevap işleyeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil fıstıklı baklava yemek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, çeşitli fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bol şerbetli baklava görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayat baklava görmek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden baklava almak görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, kasasının ağırlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepside baklava görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, helal rızka kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baklava yapmak çok yükseleceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, yükünün hafifleyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments