Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru baklava yemek

Rüyada kuru baklava yemek

Rüyada kuru baklava yemek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, ihanet göreceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sevinçli haberlere, şifa göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuru baklava yemek gördüyseniz:

  • Sizi gerçek anlamda destekleyen gizli bir hayranınızın farkına varabilirsiniz.

Rüyada kuru baklava yemek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kuru baklava görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada bir tepsi baklava yemek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalettir.

Rüyada sıcak baklava yemek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada misafirlikte baklava yemek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada çok baklava yemek hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına alamet eder.

Rüyada baklava yemek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken baklava yemek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments