Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fıstıklı baklava yediğini görmek

Rüyada fıstıklı baklava yediğini görmek

Rüyada fıstıklı baklava yediğini görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kendinden emin adımlar atacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada fıstıklı baklava yediğini gördüyseniz:

  • Bir süredir herşeyden çok kendinizle ilgili olabilirsiniz.

Rüyada fıstıklı baklava yediğini görmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil fıstıklı baklava yemek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına alamet eder.

Rüyada fıstıklı baklava yemek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada fıstıklı baklava görmek her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, işte de mutlu olunacağına, hayırlı bir yola girileceğine delalet eder.

Rüyada antep fıstıklı baklava görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine alamet etmektedir.

Rüyada birine baklava yedirmek hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin baklava yediğini görmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, bebek sahibi olunacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada başkasının baklava yediğini görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments