Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolatalı baklava görmek

Rüyada çikolatalı baklava görmek

Rüyada çikolatalı baklava görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, el üstünde tutulacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çikolatalı baklava gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri veya felsefeleri anlamanıza yardım edecek aktivitelere katılmanız vizyonunuzun gelişmesine yardım edebilir.

Rüyada çikolatalı baklava yemek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, her anlamda güçleneceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada çikolatalı baklava görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına delalettir.

Rüyada yanık baklava görmek bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalettir.

Rüyada ölüden baklava almak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına işarettir.

Rüyada bozuk baklava görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kutuda baklava görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine delalettir.

Rüyada baklava hamuru açmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Rüyada fındıklı baklava yemek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments