Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipe yorgan asmak

Rüyada ipe yorgan asmak

Rüyada ipe yorgan asmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, günahların da affolacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ipe yorgan asmak gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar veya yeni durumlar ortaya çıkabilir.

Rüyada ipe yorgan asmak değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Rüyada yorgan yıkayıp asmak yorgun ve gergin günler geçireceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada balkona yorgan asmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada ipe çamaşır asmak hem de çok üzüleceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ip yün asmak uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iple battaniye asmak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına inanılır.

Rüyada kendini ipe asmak kötü günler yaşanacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, onu uyaracağına işarettir.

Rüyada iple asmak içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments