Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süs balığı yemek

Rüyada süs balığı yemek

Rüyada süs balığı yemek üzüntülerini bölüşeceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, kişinin gönlünü alacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, türlü musibetlere uğrayacağına işaret eder.

Rüyada süs balığı yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sözlerini tutmaları konusunda uyarabilirsiniz.

Rüyada canlı süs balığı yemek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına delalettir.

Rüyada süs balığı yemek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine inanılır.

Rüyada süs balık yemek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, gönlünce harcama yapmasına yorulur.

Rüyada sarı süs balığı görmek işlerinde yenilikler yapacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, zor bir durumda kalacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı süs balığı görmek ağlayacağına, iyiliğe ve güzelliğe, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada beyaz süs balığı görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, işlerinde aksama olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok süs balığı görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, başarılı bir kişi olacağına, sorunlarını bitireceğine delalet eder.

Rüyada mavi süs balığı görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, imkânların günden güne azalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments