Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fanusta süs balığı görmek

Rüyada fanusta süs balığı görmek

Rüyada fanusta süs balığı görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fanusta süs balığı gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi, maceralarınızı veya planlarınızı bir sonraki aşamaya taşıyabilmek için gereken her şeye sahipsiniz.

Rüyada fanusta süs balığı görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalettir.

Rüyada cam fanusta balık görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam fanus içinde balık görmek kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada fanus balık görmek çok üzüleceğine, yarınlara bakacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada fanus içinde balık görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, günbegün kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada balık fanusu görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına delalet eder.

Rüyada fanusta balık görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine delalettir.

Rüyada fanusta renkli balık görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, barış için adım atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments