Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir sürü polis görmek

Rüyada bir sürü polis görmek

Rüyada bir sürü polis görmek borçlarını bitireceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına işaret eder.

Rüyada bir sürü polis gördüyseniz:

  • Pozitif bakış açınızı korumalısınız.

Rüyada bir sürü polis görmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına işarettir.

Rüyada polis tutuklaması görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, çok büyük mutluluklar duyulacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine yorulur.

Rüyada polis okuluna gitmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına işaret eder.

Rüyada ağlayan polis görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine işarettir.

Rüyada bir çok polis görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada polise ifade vermek isteklerini yerine geleceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, şansının her zaman yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada polise teslim olmak sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, ilim irfan sahibi olacağına inanılır.

Rüyada tanıdık bir polis görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, çeşitleneceğine, işinde geniş yetkilerle donatılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments